9.november Lungekreftdagen 2018

9.november markerer vi Lungekreftdagen. Denne dagen ønsker vi tilegne alle som er rammet av lungekreft og deres pårørende. Vi feirer også splitter nye nettsider OG 10 års jubileum! I Lungekreftforeningen møter våre medlemmer felleskap, samhold og trygghet - sammen er vi sterkere!

Vi gleder oss over å konstatere at lungekreft ikke er det det en gang var. Vi følger tett forskning og nye behandlingsmetoder for lungekreft!

Cecilie Bråthen er nestleder i Lungekreftforeningen og lever med en alvorlig lungekreftdiagnose. Foto: Kristin Velure

Bli kjent med vår nestleder Cecilie Bråthen som har levd med lungekreft stadium 4 i over fem år. Cecilie trener i dag for fullt til å løpe Mila på Mørketidsløpet i Tromsø i januar 2019.

Per Olthuis, leder av Lungekreftforeningen

Vi feirer 10 år!

Gratulerer med 10 års dagen, hilsen fra leder Per Olthuis.

Arrangementer i forbindelse med Lungekreftdagen

6.november i Telemark: Lindrende hjelp på hjul ved Sykehuset i Telemark. Lokallaget i Telemark arrangerte møtet i samarbeid med andre pasientforeninger.

8.november i Tromsø: alle medlemmer inviteres til hvit lunsj på Vardesenteret i Tromsø.

9.november i Oslo: Jubileumsfeiring for medlemmer i lokallaget i Oslo og Akershus

9.november i Tønsberg: Lungekreftforeningen har stand på Brukertorget på Tønsberg Sykehus for å markere Lungekreftdagen fra klokken 11 til 13. Vil du prate med en av våre likepersoner er du hjertelig velkommen innom.

Bli medlem!

Ved innmelding i november og desember gjelder din kontingent også for 2019!

Sammen er vi sterkere - meld deg inn nå!