Medlemsmøte

Dato for arrangementet 09.12.2022

Tid for arrangementet 16.00 – 19.30

Sted for arrangementet Nedre Foss Gård

Lungekreftforeningen Oslo Akershus ønsker våre medlemmer velkommen til:
Juleavslutning fredag 9.desember 2022 kl.16.00 – 19.30 på Nedre Foss Gård, Nordregate 2, 0551 Oslo

Meny for kvelden:

• Makrellstørje, jordskokk, dill og bokhvete
  • Ribbe, pinnekjøtt eller lutefisk, klassisk tilbehør
  • Karamellpudding, romkrem og rosiner

Vi har fått et fantastisk flott lokale i Bryggeribaren 2.etasje. Det er heis, og vi får være uforstyrret der.

Bindende påmelding med egenandel kr 400,- per person innbetales til konto 1503 44 59875.

Påmeldingen bekreftes til lonebritaas@gmail.com innen 18.november! Gi samtidig beskjed hvilke av hovedrettene du/dere ønsker og eventuelle allergier.

Det er maksimalt plass til 25 personer i lokalet, så førstemann til mølla. Kvelden kan fortsettes annet sted i huset.

Parkering i Vulkan parkeringshus ved Mathallen. Nedre Foss Gård ligger rett på andre siden av Akerselven, og har ingen egen parkering. Gjester kan kjøres til døren eller alternativ offentlig kommunikasjon.

VELKOMMEN!

Hilsen fra