Åpent møte Medlemsmøte

Kosthold og aktivitet etter lungekreft

Dato for arrangementet 29.09.2021

Tid for arrangementet 14:00

Sted for arrangementet Nettarrangement

Får man lungekreft mangler det neppe på formaninger om at man må leve sunt, begynne å trene og endre livsstil. For mange vil dette oppleves som en ekstra belastning og noen vil sikkert tenke at de allerede har et noen lunde fornuftig levesett. Hvordan kan du med enkle tilpasninger i hverdagen sørge for at fysisk aktivitet og gode kostholdsvaner bidrar til å styrke deg i den behandlingssituasjonen og restitueringsperioden du står foran. Våre eksperter gir deg de gode rådene og svarer på spørsmål fra seerne.

Med oss i dette webinaret har vi Helle Aanesen som er daglig leder i Aktiv mot kreft og Joanna Andersson som er klinisk ernæringsfysiolog ved Seksjon for klinisk ernæring i Oslo universitetssykehus.

Åpent for alle og gratis deltagelse!

Har du spørsmål rundt temaet – send de gjerne inn til post@lungekreftforeningen.no på forhånd. Det vil også være mulig å stille spørsmål underveis i webinaret.

Lenke til livestream sendes ut til alle påmeldte i forkant av webinaret.