Årsmøte Landskonferanse Landsmøte Medlemsmøte

UTSATT! Landsmøte og landskonferansen 2020

Dato for arrangementet 25.04 - 26.04.2020

Lungekreftforeningen har besluttet å utsette Landsmøte og landskonferansen 25.-26.april på grunn av den uavklarte situasjonen rundt koronaviruset.

Lungekreftforeningen har gleden av å invitere alle medlemmer til landskonferanse på
Park Inn Radisson Oslo Airport Hotel West. 25. april kl. 1100 til 26. april kl. 1400.

Programmet er ennå ikke klart, men vi anbefaler deg allerede nå å blinke av disse dagene i din kalender. I tillegg til gjennomføring av det formelle landsmøtet vil vi belyse faglige tema som forskning, behandling og oppfølging av senskader.

I tillegg til det faglige programmet blir det også et sosialt program med en kulturell festmiddag i en av Gardermoens gamle hangarer som rommer Forsvarets flysamling. Det blir lunsj lørdag og søndag. Tid til å knytte relasjoner og kontakt med andre lungekreftrammede og pårørende blir en viktig del av programmet.

Deltakerne betaler en egenandel på kroner 500,- ved påmelding. Vi støtter reiseutlegg for de av deltakerne som har reiseutgifter over 1500 kroner, med inntil 1500 kroner.