Åpent møte

UTSATT! Miniseminar om lungekreft i Bergen

Sted for arrangementet Thon Hotel Rosenkrantz, Rosenkrantz gate 7, Bergen

På grunn av nye covid-19 restriksjoner 7.12 blir seminaret utsatt. Vi kommer tilbake med nytt tidspunkt for seminaret.

Pasienter, pårørende og andre interesserte inviteres til en spennende temasamling om lungekreft i Bergen 14. desember fra klokken 1700 til 1930.

Lungekreftforeningen har fått med et toppet lag fra Lungeavdelingen på Haukeland sykehus. Her vil vi få høre om det siste som skjer innen:

• Nye behandlingsmuligheter og persontilpasset medisin
  • Helseøkonomi og godkjenning av nye medisiner i det offentlige helsevesen
  • Forskning og nye behandlingsmuligheter som er til godkjenning
  • Forskningsprosjekt ved Haukeland om samvalg og pasientens medbestemmelse i behandlingsvalg

Lungekreftforeningens leder Cecilie Bråthen vil presentere foreningen og invitere til etablering av et lokallag i Bergensområdet hvis det er interesse for dette.

Fra Haukeland stiller seksjonsoverlege Øystein Fløtten, overlege Frode Lindmark, overlege Marianne Aanerud og overlege Margrethe Aase Schaufel.

Det blir en enkel servering.  Vi har et møtelokale som er tilrettelagt for å holde koronaforskriftsmessig avstand.
Seminaret er gratis, men vi trenger din påmelding.